Advies

Bij Co9 krijg je persoonlijk advies. Onafhankelijk advies. Wat betekent onafhankelijk? Dat betekent een vergelijking van alle aanbieders.

Dus de best passende hypotheek in jouw situatie tegen de beste prijs en voorwaarden in de markt en in één keer goed. Dat kan alleen met onafhankelijk en persoonlijk advies, efficiënte werkwijzen en jouw eigen inspanningen. Samenwerken dus.

Een afspraak om jouw gegevens te inventariseren? Dat is een invuloefening die je zelf kan! Documenten fotograferen of scannen en uploaden? Ook daar is bijna iedereen wel mee bekend. Dat betekent dat je ons werk uit handen neemt.

Wij hebben geen kantoor waar we je kunnen ontvangen en waar we je een kop koffie kunnen aanbieden. Wel komen we graag bij je thuis om aan jouw keukentafel ons advies persoonlijk aan je toe te lichten.

De kracht van onafhankelijk advies

 

Waarom advies?

Wij geloven dat advies meerwaarde heeft. Een hypotheekadvies is namelijk meer dan de maximale hypotheek tegen de laagste rente.

Als je een huis koopt doe je dat op basis van je eigen wensen, maar je doet niet zelf de bouwtechnische keuring. Wensen en behoeften zijn zaken waar je ons over kan vertellen en wij zorgen vervolgens voor een advies dat daarop aansluit.

Waarom onafhankelijk?

De best passende hypotheek in jouw situatie tegen de beste prijs en voorwaarden kan alleen door een uitgebreide vergelijking van hypotheekverstrekkers.

Loop je een bankkantoor binnen dan kun je kiezen uit de hypotheken in hun etalage. Bij een verbonden adviseur heb je keuze uit een beperkt aantal hypotheekverstrekkers. Bij een onafhankelijk adviseur kun je erop vertrouwen dat een breed scala aanbieders met elkaar vergeleken wordt.

Start hier met stap 1