Wie is Co9?

C09 ben ik, Jurrian Conijn, vader van twee zoontjes en partner van Lianne. Van nature ben ik een beheerst persoon die hard werken combineert met heel veel passie.

Sinds 2001 ben ik op diverse functies werkzaam geweest binnen de financiële dienstverlening bij verschillende organisaties. In die periode heb ik mijn vakdiploma’s behaald en de opleiding Financial Service Management afgerond, waardoor ik een stevige basis voor mijn huidige werk heb weten te leggen.

Daarnaast ben ik sinds 2013 lid van de Vereniging FFP (Federatie Financieel Planners) als gecertificeerd financieel planner.

Waarom Co9?

Hoe ben ik op het idee gekomen van het concept ‘samenwerken’? Dat is een combinatie van inzicht door de opleiding, mijn persoonlijke ervaring met het kopen van een huis en het aanbod van de huidige online aanbieders.

De opleiding heeft mij geleerd dat consumenten vaak niet rationeel verantwoord omgaan met geld. Dat blijkt uit onderzoek. Het zelf afsluiten van een hypotheek (zonder advies) is om die reden voor veel consumenten niet geschikt.

Bij het kopen van ons huis moesten wij beiden een aantal keer vrij nemen voor de afspraak op het kantoor van de adviseur. Er werd ons koffie aangeboden door de secretaresse die daarnaast ook zorgde voor administratieve afhandeling van de meegebrachte documenten. Koffie zetten kan ik zelf en het e-mailen van documenten lukt mij ook nog wel, was mijn gedachte.

Bij online aanbieders heb je keuze uit zelf je hypotheek regelen zonder advies en hypotheekadvies op afstand.

Zonder advies zelf je hypotheek afsluiten? Dat heet ‘execution only’. Dat kan alleen als je voldoende kennis hebt van financiële producten en je eigen financiële huishouding. Wij geloven echter dat advies meerwaarde heeft.

Bij hypotheekadvies op afstand is er contact via de webcam en of telefoon. Dat is bij Co9 anders. Wij vinden het belangrijk om persoonlijk kennis te maken met de mens achter de aanvraag. En dat voor het tarief van online advies!