Pluspunten:Als ik iemand over een hypotheek hoor praten, moet ik meteen weer aan dhr. Conijn denken.

Waar anderen zeiden: nee mevrouw dat lukt ons echt niet, nou dat lukte meneer Conijn wel. Binnen 5 dagen had hij het helemaal rond en 2 dagen later stond het geld op mijn rekening en kon ik de mantelzorgwoning laten komen, en zelfs voordat ik mijn eigen huis verkocht had.

Ik raad het nu iedereen aan om het via hem te regelen.

Dank je wel Jurrian. Een dikke 10 voor jou.

Maria Misset
Epe
Verbeterpunten:
Aanbevelen: Ja
Maria Misset

 

Pluspunten: Recentelijk hebben we via Co9 onze hypotheek onder de loep genomen in verband met een aanstaande verbouwing. We zijn super geholpen door Jurrian Conijn. Persoonlijke aandacht staat bij deze dienstverlener hoog in het vaandel. Daarnaast zijn wij er financieel enorm op vooruit gegaan. Mocht je dus inderdaad van plan zijn een huis te gaan kopen of andere hypotheekvragen hebben, neem dan Co9 zeker mee in de overwegingen.
Verbeterpunten:
Aanbevelen: Ja
C. Looman en C. Stouten

 

Pluspunten: Zeer kundig en betrouwbaar, neemt de tijd voor zijn klanten, geen vraag is te gek en geen vraag is te veel, rustig en duidelijk in zijn uitleg en staat echt klaar voor zijn klanten.
Verbeterpunten: In ons geval niet
Aanbevelen: Zeker een aanbeveling!
Bosgoed

 

Pluspunten: Hypotheekbanken spelen graag verstoppertje, het publiceren van een rentetarief is het lokkertje, de werkelijke kosten blijken pas als je de voorwaarden hebt bestudeerd.

CO9 heeft dat voor mij op heldere wijze in beeld gebracht, wat zeer nuttig bleek bij de uiteindelijke keuze. Hypotheekbanken kennen eigen criteria, waarbij het afwijken hiervan voor de consument een onmogelijke opgave is.

CO9 kent de achtergronden en heeft de juiste contacten en daarmee de mogelijkheid om persoonlijke situaties die normaal buiten de regels te vallen toch geaccepteerd te krijgen.

Overigens altijd met een “plan B” in de achterzak. In mijn persoonlijke geval wist hij mijn hypotheek na een lastige boedelscheiding toch geplaatst te krijgen, ondanks de belemmerende regeltjes tegen gunstige voorwaarden.
Verbeterpunten:
Aanbevelen: ja

R.J. 64 jaar

 

Pluspunten: Snel, Accuraat, denkt mee, betrouwbaar, denkt in oplossingen
Verbeterpunten: Kan ik niet bedenken
Aanbevelen: JAZEKER !!!
Charles Stouten

 

Pluspunten: “Jurrian is een deskundig financieel adviseur die uitstekend meedenkt in het proces van het te behalen doel.

Hij werkt efficiënt en doelmatig en houdt je als klant bij de les. Informeert je over de te nemen stappen en regelt alles tot in de puntjes.”
Verbeterpunten:
Aanbevelen: ja
B. Olde Hanhof

 

Pluspunten: Snel,Duidelijk en doortastend Goed advies
Verbeterpunten: Niks op aan te merken
Aanbevelen: Ja
W.P.

 

Pluspunten: Ik heb de werkzaamheden van Jurrian Conijn als erg prettig ervaren. Hij beantwoordde altijd meteen mijn vragen per mail of telefonisch en kwam dan met nieuwe berekeningen voor het afsluiten van een hypotheek dit i.v.m. de looptijd tot aan mijn pensioenleeftijd.

Hij is van nature een attente, rustige integere persoonlijkheid, wat mij een betrouwbaar gevoel heeft gegeven in het contact.

Daarnaast komt hij professioneel over, doordat hij weet waar hij over praat, maar ook doordat hij meedenkt over nieuwe invalshoeken, waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Hij gaat juist een stapje verder, waar ik dacht dat de mogelijkheid voor mij ophield voor de aankoop van de woning.

Helaas heeft dit nog tot nu toe niet geleid tot het vinden van mijn droomhuis, maar dit heeft meer te maken met mijn eigen financiële situatie, waarbij ik beperkt ben in de overspannen woningmarkt.

Verbeterpunten: Geen
Aanbevelen: Ik zou Jurrian Conijn zeker aanbevelen, wat ik inmiddels ook al in mijn vrienden en kennissenkring heb gedaan.
R. Huls